Snel contact: 06 25281989 / 030 220 0290

Banner 1
Banner 2
Banner 3

Kleding inbrengen

Van dinsdag tot en met zaterdag is C'est-ça geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Inbrengen van kleding kan van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 12:00 uur, of op afspraak. Als u voor het eerst kleding komt inbrengen, is dit hoe wij te werk gaan: Beginnen met inbrengen.
Ik zoek uw kleding dan zorgvuldig uit en selecteer aan de hand van mijn criteria wat er in de winkel past.
Ik moet met een streng oog selecteren, om zo de kwaliteit van de artikelen hoog te houden. Zo moeten de spullen intact zijn, recentelijk gewassen en gestreken.

Doorgaans verkoop ik kleding van hoogstens twee seizoenen oud en passend in het hedendaagse modebeeld, uitzonderingen daargelaten.

Picture 1

Uw kleding hangt zo'n 6 weken in de winkel.
Bij het inbrengen kan u de keuze maken afstand te doen van uw kleding of deze toch zelf te houden als de kleding na deze periode niet is verkocht.
Besluit u afstand te doen, dan wordt de kleding gedoneerd aan een door mij gekozen goed doel of gebruikt voor andere doeleinden.
Wilt u uw kleding zelf houden, dan dient u de kleding binnen twee weken op te halen. Bij drukte kan het zijn dat uw kleding nog in de stellingen hangt.

Uw artikelen worden onder vermelding van een klantennummer in de winkel gehangen, nadat ik de verkoopprijzen heb bepaald. Deze stel ik vast op basis van mijn ervaring en kennis van de artikelen.

Door middel van camera's in de winkel, wordt er zorg gedragen voor de veiligheid van uw kleding. Echter hangen uw kledingstukken op eigen risico en kan C'est-ça niet verantwoordelijk gehouden worden voor gestolen, zoekgeraakte of beschadigde artikelen.


Banner 5